Booster programma

Booster programma

Glucomannan helpt bij het onderdrukken van de eetlust, 

onderhoudt een gezonde bloedsuikerspiegel, een gezond cholesterol- en vetgehalte.

Het zorgt ervoor dat jij makkelijk minder leert eten en je langer verzadigd blijft.

De Booster is 100% natuurlijk en biologisch.

Wat doet de Booster precies?

De Booster bevat poeder gemaakt van de konjac wortel, deze zet flink uit (60-100x) wanneer het in aanraking komt met vocht, wanneer je dit 15 min. voor elke maaltijd drinkt, zullen jouw hersenen eerder een seintje krijgen dat jij genoeg gegeten hebt (normaal krijg je dit seintje pas na 20 minuten wanneer het eerste voedsel jouw darmen bereikt),
hierdoor zul jij eenvoudig leren om minder te eten. Tevens blijf je langer vol zitten en zorgt de booster ervoor dat vetten en suikers minder goed opgenomen worden door je lichaam.
  
De Booster bevat groene thee extract, niet zoveel dat je bijv. hartkloppingen krijgt zoals bij vele fatburners, maar genoeg om jouw vetverbranding een flinke boost te geven zonder dat je hier lichamelijk iets van merkt. Daarnaast bevat groende thee krachtige anti-oxidanten.
 
De Booster bevat haver olie, deze olie staat er om bekend dat het de opname van vet uit het voedsel door het lichaam vertraagd, dit zorgt ervoor dat je langer verzadigd blijft, je krijgt dus minder snel honger.

 

Werkzame stoffen in de Booster: 

In de Booster zit een Innovatieve emulsie, waardoor het
verzadigingshormoon GLP-1 toeneemt. Het innovatieve ingrediënt is Glucomannan.

“Wat is glucomannan precies?”

Ik hoor je het uitspreken: gluco-man-nan. Tja, een lastige term…

Glucomannan is een in water oplosbare voedingsvezel afgeleid van de wortel van een plant genaamd konjak.

De plant groeit in de warme subtropische gebieden Oost-Azië.

In veel Westerse landen heeft glucomannan als voedingsvezel recentelijk in de media aandacht gekregen omdat het gewichtsverlies ondersteunt bij het volgen van een caloriearm dieet.

Alhoewel ikzelf niet graag mee ga met tijdelijke media hypes, vind ik dit supplement een waardevolle aanvulling voor mensen die gewicht willen verliezen.

“Waar komt de kracht van glucomannan precies vandaan?”

De vezels van glucomannan absorberen veel water in de darmen en wordt dan gelachtig. Hierdoor ontstaat een vertraging van het legen van de maag.

De kracht van glucomannan zit hem dus in de bijdrage aan een verminderde eetlust en een verhoogd verzadigingsgevoel.

Het gunstige effect voor gewichtsverlies wordt verkregen bij een inname van 3 zakjes glucomannan per dag, tezamen met 1-2 glazen water, vóór de maaltijden en in de context van een energiebeperkt dieet.

Het gunstige effect dat bijdraagt aan de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 4 g glucomannan (een totaal van 8 capsules per dag).

De kwaliteit van mijn glucomannan supplement

Voor het kwalitatieve glucomannan supplement geldt dat:

  • Er exact de dagdosering wordt aanbevolen voor het gunstige effect van gewichtsverlies

Voedingssupplement glucomannan

Glucomannan ondersteunt gewichtsverlies bij het volgen van een energiebeperkt dieet. Gunstig effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3 zakjes glucomannan per dag, tezamen met 1-2 glazen water, vóór de maaltijden en in de context van een energiebeperkt dieet.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. De aanbevolen dosering niet verder overschrijden dan 2 extra capsules per dag. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Droog, donker en afgesloten bewaren op kamertemperatuur. Raadpleeg in geval van twijfel voor gebruik eerst uw arts, apotheker of specialist. Let op: neem het product altijd met voldoende water in.

Vegetarisch voedingssupplement
Aanbevolen gebruik: 3 maals daags 1 zakje. Vóór iedere maaltijd 1 zakje tezamen met 1-2 glazen water.

Tenminste houdbaar tot: zie verpakking

Glucomannan

helpt bij het onderdrukken van de eetlust, onderhoudt een gezonde bloedsuikerspiegel, een gezond cholesterol- en vetgehalte. Daarnaast verbetert het de energie en omdat het een vezel betreft heeft het ook nog eens een darm-reinigende werking.
 
Glucomannan kan in combinatie met water weel 100x zijn eigen volume vormen en vormt zich dan tot een gel-achtige substantie die niet door het lichaam wordt opgenomen, tevens vertraagt het de opname van vetten en overbodige koolhydraten.
De ingrediënten van de Booster zijn de volgende:
Olie-emulsie (gedroogd maïssiroop, palmolie, haverolie), glucomannan, fructose, aroma (multifruit), groene thee-extract (Camellia sinensis), stabilisator: kaliumtrifosfaat; cafëine (Coffea arabica) aroma.
 

De Booster bevat geen gluten. 

Glucomannan is een voedingsvezel met een tweedelige werking:
– zorgt voor een vroeg signaal van verzadiging (m.a.w. je hebt sneller een vol gevoel waardoor je minder gaat eten)
 
– vertraagt de leniging van de maag, waardoor je minder snel weer honger hebt.
Groene thee extract en cafeïne ‘boosten’ je metabolisme en worden vaak ingezet ter voorkoming en aanpak van overgewicht, bij afslankingskuren en ter ondersteuning van een dieet.
 
Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3 x de Booster tezamen met 1 a 2 glazen water, vóór de maaltijden.

Voordelen:

Juice Plus Booster
Juice Plus Booster

+ vegetarisch
+ glutenvrij
+ zonder bewaringsmiddelen
+ niet genetisch gemanipuleerd
+ duaal werkingsprincipe
+ natuurlijk groene thee extract
+ innovatief ingrediënt met overtuigende onderzoeksresultaten: Glucomannan
+ In de context van een energiebeperkt dieet draagt glucomannan bij tot gewichtsverlies

 

Wat krijg je allemaal bij het Booster programma?

Het basisprogramma omvat:

  • 30 dagen de Booster
  • E-book met voedingsplan voor 30 dagen!
  • Permanente toegang tot de besloten motiverende supportgroep
  • Detoxplan van 1 week
  • Recepten
  • Eigen personal online health coach voor 30 dagen

Hoe gaan we te werk?

We gaan in 30 dagen een goede start maken naar een gezonde eetstijl, waarbij jij 4 tot 6 kg. gemiddeld kan afvallen.

Je start de eerste week met een detoxweek, waarbij je jouw lichaam ontgift en in optimale staat brengt voor de volgende stap van het Healthy Lifestyle Programma.

Detoxen is gezond. Het is geen sapjeskuur, maar gezond eten, puur eten, zonder toevoegingen, zoals geen koffie en geen koemelkproducten. Back to Basic. Je zal zien dat als je de detoxweek gedaan hebt je al gezonder zal voelen en wellicht al 1 kg. kwijt bent! Dit is een goede start om aan het programma te beginnen. Ook mensen die al lange tijd niet meer afvallen, doen hier goed aan om met onze detox week te starten!

E-book

Je krijgt het Booster E-book met een voedingswijzer wat je wel en niet mag eten. Het zijn makkelijke gerechten, snel klaar te maken met weinig ingrediënten.

De APP

Je krijgt toegang tot het klantengedeelte van de app waarin er16 voorbeeldweken staan. Heel veel gezonde recepten, ideeën voor snacks, lunch, ontbijt, diner, trainingsschema’s, tips voor voeding bij zwangerschap, tips tijdens ramadan, spiermassa programma

Toegang tot de klantensupportgroep

Je krijgt levenslang toegang tot de klantensupportgroep. Hierin krijg je dagelijks jouw portie motivatie en inspiratie om het vol te kunnen houden. Ook staan er regelmatig lekkere nieuwe gezonde recepten in die eenvoudig klaar te maken zijn.

Na 30 dagen

Heb je het Booster programma 30 dagen gevolgd, dan adviseren we je verder te gaan met het premium programma
Je kan ook gelijk met het Premium programma beginnen. Het Premium programma omvat namelijk veel meer. Hier krijg je veel meer bij.
Kosten van het Boosterprogramma:
Euro 91 Euro of 4 maandtermijnen van 25,50
Je krijgt 1 doos waar je 1 maand mee kan doen. Je kan in 4 maandtermijnen of in 1 keer betalen. Dan krijg je 8 Euro korting. Dit kan je in je bestelling aangeven.

Bestellen?

Hoe ontvang je het 30 dagen Booster E-book?

Na ontvangst van je bestelling kan je een berichtje sturen naar onze klantenservice met ‘hoi hoi zodat ik je naam zie en dan stuur ik jou daar het E-Book toe en kan ik je vanuit daar verder helpen met alle vragen die je tijdens het programma hebt.

Klik hier om naar de klantenservice te gaan en jouw E-book te ontvangen..

 

Pin It on Pinterest