Krijg betaald om op social media te werken

Krijg betaald om op social media te werken

 

Think about it

Hoe vaak praat je op social media over leuke gadgets, top producten, toffe onderwerpen of interessante diensten, waar je zelf super enthousiast over bent, zonder dat je hiervoor betaald krijgt? Network Marketing is totally trendy geworden in onze Influencer generatie. Meer en meer maken de overstap naar het nieuwe concept van de toekomst in plaats van te kiezen voor een 9 to 5 job.

How it works

Volg simpelweg onze reeds bewezen en succesvolle strategie. 
Because all you need is wifi and a dream, to work when you want, where you want

Getting paid

Afhankelijk van je inzet en ambitie kan je een maandelijks inkomen genereren van enkele honderden euro’s tot letterlijk duizenden euro’s, zonder enige investering!
Naast je maandelijkse commissies zijn er ook extra bonussen beschikbaar!

FUN AND BUSINESS

How this changed our lives

4 jaar geleden ben ik met dit avontuur begonnen. Ik kan oprecht zeggen dat dit een van de beste beslissingen is die ik ooit gemaakt heb. Vrijheid is super belangrijk voor mij! Door deze business kan ik lekker reizen en toch geld verdienen via mijn telefoon.
Door deze business kon ik naar Mexico verhuizen om dicht bij mijn vriend te kunnen zijn. Hoe fijn is dat! Ik vind ons team zo ontzettend leuk. De mensen zijn super lief. Geld verdienen is leuk maar de mensen die ik heb leren kennen met de business zijn voor mij nog veel belangrijker.
Als je in jezelf gelooft kun je alles bereiken. Grijp je kans en ga ervoor. Ga altijd je dromen achterna! Dit heb ik gedaan en dit heeft mij de vrijheid gegeven die ik nu heb.

Over het bedrijf

Wat houdt het werk in?

Onze missie in Inspiring Healthy Living Around The World. Als distributeur van Juice Plus+ inspireer jij anderen om gezonder te gaan leven. Dit doen wij door het aanbieden van verschillende programma’s en producten. Voor ieder doel hebben wij een programma: afvallen, gezondheid verbeteren, beauty, aankomen, strakker worden, gespierder worden, kinderen meer groente en fruit laten eten etc. Klanten kunnen bij ons al een programma afnemen voor 24,25 per maand, dus het is voor iedereen betaalbaar.
Enkele belangrijke punten:
– Jij hoeft geen producten in te kopen dus geen dure investeringen om een grote voorraad in te kopen, uiteraard verwachten wij wel dat je zelf weet wat je verkoopt en je zelf de producten ook gebruikt om klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren
– Jij hoeft geen producten te verzenden of betalingen te regelen, dit doet het bedrijf zelf voor jou, je ontvangt maandelijks je commissie
– Jij kunt zelf bepalen hoeveel uur, vanaf waar en wanneer je werkt
– Jij werkt met wetenschappelijk onderzochte producten met enkel natuurlijke vegan ingrediënten, het allerbeste op de markt in deze branche
– Jij werkt voor een bedrijf dat al 48 jaar actief is in 28 landen
Wij werken voor 90% vanaf Facebook (dit kan ook via instagram, persoonlijk of via andere kanalen) omdat wij zo het makkelijkst de meeste mensen bereiken.
Wij hebben verschillende strategieën uitgewerkt waarmee jij eenvoudig nieuwe mensen bereikt, deze mensen benaderen vervolgens jou voor meer informatie over onze programma’s en onze producten. (Geen vervelende verkoop telefoontjes etc. dus!) Wij laten vervolgens elke geïnteresseerde onze resultaten groep zien met duizenden verhalen en voor en na foto’s van echte klanten van ons programma. Hierna wordt al dan niet de interesse gewekt en besluit jouw potentiële klant wel of geen klant te worden. 
Wij hebben een online training ontwikkeld waarin jij alles van a tot z leert, zo leer je hoe je jouw business opstart, productkennis,  hoe je de strategieën uitvoert, hoe je klanten maakt, hoe je orders invoert etc etc en daarnaast krijg jij 1 op 1 business coaching van degene die jou helpt met je inschrijving en het opstarten van jouw business.

De verdiensten

Je start jouw eigen franchise onderneming als je besluit om dit werk te gaan doen, hierdoor wordt je niet (zoals je waarschijnlijk gewend bent) per uur betaald, maar je wordt betaald naar inzet. Hoe meer jij verkoopt, hoe meer jij verdient, hoe harder jij werkt, hoe meer je verdient. Verdienen zoals verdienen eigenlijk altijd zou moeten zijn, betaald worden naar inzet. 
Als je start ontvang je 10% commissie over al jouw verkopen, dit loopt op naar 20% als je kwalificaties haalt. Klanten kopen programma’s voor 4 maanden, dus het zijn leuke bedragen.
Naast jouw commissies heeft Juice Plus+ ook een heel mooi bonus plan:

De verdiensten voor iemand die geen team opbouwt maar wel heel goed is in verkopen zijn +/- max 1000,- tot 2000,- per maand.
De verdiensten voor iemand die naast het verkopen ook een team opbouwt en deze goed begeleid zijn eigenlijk oneindig, hoe groter jouw team, hoe meer Juice Plus jou betaald voor het begeleiden van jouw team. Doordat wij een online training hebben en in teamverband samen werken is het heel eenvoudig om jouw teamleden goed op te leiden. We zullen je ook leren hoe je een team opbouwt, hoe je deze begeleid etc etc. Wij worden niet betaald voor het aanbrengen van nieuwe distributeurs, Juice Plus+ heeft de focus op het verkopen van producten aan klanten. Wij krijgen pas vergoedingen over onze teamleden als wij ze zo goed ingewerkt hebben dat ze ook gaan verkopen.
De hoge bonussen die je ziet zijn te bereiken doordat je een team opbouwt, deze bonussen komen bovenop de extra vergoedingen die Juice Plus jou maandelijks uitbetaald voor het leiden van jouw team. Hieronder vind je een impressie van de start salarissen per positie, dit is jouw inkomen ongeveer als je een positie bereikt, als je team daarna blijft groeien, groeit jouw salaris nog meer. 
Start inkomen per positie:
DD (Direct Distributor) gem. 100-120 euro p.m.
SDD (Senior Direct Distributor) gem. 400-600 euro p.m.
SC (Sales Coördinator) gem. 1000-1300 euro p.m.
SSC (Senior Sales Coördinator) gem. 1300-1500 euro p.m.
QNMD (Qualifying National Marketing Director) gem. 1500-2000 euro p.m.
NMD (National Marketing Director) gem. 2400 euro p.m.
IMD (International Marketing Director) gem. 4800 euro p.m.
EMD (Executive Marketing Director) gem. 7200 euro p.m.
PMD (Presidential Marketing Director) gem. 9600 euro p.m.

(commissies)

 

(klik op onderstaande afbeelding om de PDF ervan te openen)

EIGEN WEBSHOP:

Een eigen succesvolle business opzetten zonder enige investering bestaat niet, maar de instap is laag.

Je betaalt enkel 1x per jaar 60 Euro voor je distributeurschap (2e en volgende jaren slechts 45 Euro per jr.)
voor
je eigen online virtual office, waar je je bestellingen invoert
En je krijgt hiervoor ook een eigen website en een eigen webshop!

Verder start je het beste met 1 product zodat je je klant het beste kan adviseren en weet hoe het product werkt. Het is belangrijk om uit eigen ervaring te praten en het doet sowieso ook wat voor je eigen gezondheid.

Bestsellers: Afslankprogramma’s:

Wat je krijgt:

  • Eigen online virtual office
  • Eigen website
  • Eigen persoonlijke webshop
  • Social Media training (stappenplan)
  • Begeleiding van mij en van het team
  • Hoge commissies en bonussen te verdienen
  • en veel gezelligheid …..

 

Wil je starten?

Na aanmelding nemen wij automatisch contact met je
of klik hieronder om mij een berichtje te sturen dat je wil starten.

 

 

 

disclaimer: inkomsten zijn niet gegarandeerd, maar zijn afhankelijk van aantal verkopen en verkopen van je team.

Pin It on Pinterest