Basis programma

Basis programma

Géén DIEET..
maar een Healthy Lifestyle

Een gezonde levensstijl

Dat is wat we allemaal willen, toch?In 16 weken tijd leer je gezonde en bewuste keuzes te maken die goed zijn voor jouw lichaam, zodat je lekker in je vel zit, voldoende energie hebt, lekker slaapt en de overtollige kilo’s kwijtraakt.

 

 

 

 

Hoe gaan we te werk?

We doen dit met behulp van één van onze Healthy Lifestyle Plan programma’s (samengesteld door een voedingsdeskundige), waarbij je een gezond voedingspatroon aanleert.

Je start de eerste week met een detoxweek, waarbij je jouw lichaam ontgift en in optimale staat brengt voor de volgende stap van het Healthy Lifestyle Programma.

Detoxen is gezond. Het is geen sapjeskuur, maar gezond eten, puur eten, zonder toevoegingen, zoals geen koffie en geen koemelkproducten. Back to Basic. Je zal zien dat als je de detoxweek gedaan hebt je al gezonder zal voelen en wellicht al 1 kg. kwijt bent! Dit is een goede start om aan het programma te beginnen. Ook mensen die al lange tijd niet meer afvallen, doen hier goed aan om met onze detox week te starten!

 

E-book

De basis van het Basis programma is gezond eten. Dit doen we met behulp van de app en het E-book waarin een voedingswijzer staan met alle voedingsmiddelen die je wel en niet mag eten.

Dit hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het zijn makkelijke gerechten, snel klaar te maken met weinig ingrediënten.

De APP

Je krijgt toegang tot het klantengedeelte van de app waarin er16 voorbeeldweken staan. Heel veel gezonde recepten, ideeën voor snacks, lunch, ontbijt, diner, trainingsschema’s, tips voor voeding bij zwangerschap, tips tijdens ramadan, spiermassa programma

Toegang tot de klantensupportgroep

Je krijgt levenslang toegang tot de klantensupportgroep. Hierin krijg je dagelijks jouw portie motivatie en inspiratie om het vol te kunnen houden. Ook staan er regelmatig lekkere nieuwe gezonde recepten in die eenvoudig klaar te maken zijn.

Wat krijg je allemaal bij dit Basic programma?

 • voor 4 maanden de Complete Mix van Juice Plus+ waar je o.a. smoothies, pannenkoeken en wafels mee kan maken. Een verantwoord gezond ontbijt met 23 soorten vitamines en mineralen en 100% natuurlijk
 • E-book met voedingsplan!
  • Detoxplan + detoxweekmenu voorbeelden
  • Voedingswijzer
  • 16 voorbeeldweekmenu’s
  • Afslankgeheimen
  • Heel veel gezonde recepten
  • Voedingsdagboek
  • Workouts voor thuis
  • Hoe blijf je na afloop op gewicht?
  • en nog veel meer…
 • Permanente toegang tot de besloten motiverende supportgroep
 • 4 maanden eigen personal online health coach

In 16 weken tijd leer je gezonde en bewuste keuzes te maken die goed zijn voor jouw lichaam, zodat je lekker in je vel zit, voldoende energie hebt, lekker slaapt en de overtollige kilo’s kwijtraakt.

 

100% vegan Complete by Juice Plus+

Wij gebruiken hierbij ook de 100% vegan Complete by Juice Plus+. Hiermee kan je niet alleen een gezonde shake maken als ontbijt, maar je kan er ook een heerlijke omelet, pannenkoek of mugcake mee maken.Aangezien je hiermee je ontbijt vervangt, kan je je dagelijkse kosten voor je ontbijt hier van af halen. Dus je bent niet veel meer kwijt dan een normaal ontbijt.

Hiermee vervang je je ontbijt en eet daarnaast 2 gezonde maaltijden en drie gezonde tussendoortjes.Wat zit er in de shakes?

De Juice Plus+ shakes zijn niet te vergelijken met shakes van o.a. Kruidvat.
De Juice Plus+ shakes zijn echte vitaminebommen! Ze bevatten fruit, groenten, 19 gram eiwitten en 23 soorten vitamines en mineralen. Dus je krijgt eigenlijk al voor de hele dag alle benodigde vitaminen en mineralen binnen. 

Ingrediënten:

acerola kers, poeder van granaatappel, poeder van pompoen, amaranth graan, gierst, quinoa, broccolikiemen, alfalfakiemen, radijs kiemen, rijstzemelen, poeder van appel, spirulina (koning van de eiwitten!), poeder van kikkererwt, rijst, eiwit, erwteneiwitisolaat, erwteneiwit, vanillepoeder (0,01 %), citrusvezel, zonnebloemolie,
vitamine A,
vitamine D,
vitamine E,
niacine (vitamine B3),
thiamine (vitamine B1),
ribofl avine (vitamine B2),
vitamine B6,
vitamine B12
foliumzuur,
biotine (vitamine B8),
pantotheenzuur (vitamine B5),
vitamine K,
vitamine C,
kalium, ijzer, zink,
jodium, koper, magnesium, mangaan, seleen, calcium, fosfor

Meer achtergrond informatie over de leverancier van de Juice Plus+ shakes vind je hier

Ingrediënten en hoe worden ze gemaakt

 

Ben je eenmaal op je streefgewicht

Ben je eenmaal op je streefgewicht, dan kan je uiteraard je shake gewoon als ontbijt blijven gebruiken, maar hoef je verder niet zo streng op je eten te letten. Je mag dan af en toe wat lekkers zeg maar. De kunst is om op gewicht te blijven door dus niet teveel te snoepen. Hierin moet je voor jezelf een weg vinden. Een jojo effect krijg je enkel door weer ongezond te gaan eten.
Wat je het beste kan doen is je gezonde eetpatroon aanhouden en in het weekend wat lekkers nemen. Gedurende deze maanden heb je geleerd een gezond eetpatroon te maken, dus zal het geen probleem zijn dit aan te houden. Wees in ieder geval niet te streng voor jezelf. Ik help je sowieso gedurende jouw traject en ook daarna zal ik er voor je zijn!
Wat is het plan?

De inspiratie voor de maaltijden krijg je uiteraard van ons. We hebben heel veel kant-en-klare weekmenu’s die je kan volgen. Maar je kan ook je eigen weekmenu’s samenstellen uit de vele recepten die we bieden.

Wanneer je 1 tot 2 maaltijden per dag vervangt door één van onze Healthy Lifestyle Programma’s (shake/smoothie + fruit, groente en/of bessencapsules) en ± 30 minuten per dag zal bewegen of sporten, dan kan je natuurlijk sneller en gezond afvallen.

Bij de lunch eet je steeds een gezonde maaltijd met veel groenten, met mager vlees, kip of vis. Onze Healthy Lifestyle Programma’s zorgen ervoor dat je lichaam voldoende eiwitten, koolhydraten, anti-oxidanten, vezels en fytonutriënten binnenkrijgt. De eiwitten zorgen voor een voller gevoel zodat je minder snel honger zal krijgen. Wanneer je in de beginfase toch honger krijgt, eet dan enkel en alleen rauwe groenten of fruit en drink veel water tussendoor om de honger te stillen. Eiwitten bevorderen ook de vetverbranding (je metabolisme), zeker als je naast je dieet ook nog zal sporten.

Alleen het beste!

De Complete poeder is een volwaardige maaltijd en biedt jou alle voedingsstoffen die je nodig hebt. Je bouwt dus, in tegenstelling tot crashdiëten, geen tekorten op waardoor je een jojo-effect kunt vermijden.

 

Kosten van het basisprogramma:
Euro 49,75 per maand. Je krijgt 1 doos met 6 zakken waar je 4 maanden mee kan doen. Je kan in 4 maandtermijnen of in 1 keer betalen. Dan krijg je 8 Euro korting. Dit kan je in je bestelling aangeven. Na 4 maanden wordt het programma automatisch stopgezet. Wil je dan verlengen, neem dan contact met ons op via de klantenservice.

TOEGANG tot het E-book, de app en de supportgroep:

De toegang tot de app en het E-book met de voedingswijzer etc. wordt naar je toegezonden na ontvangst van de bestelling. Na ontvangst van je betaling ontvang je ook meteen toegang tot de supportgroep.

Gebruiksaanwijzing:

Voeg één schepje poeder toe aan 250 ml magere melk en meng grondig, bij voorkeur met een garde of blender. Voeg voor een romiger drankje zonder extra calorieën vóór het mengen 2 of 3 ijsblokjes toe. Gebruik een half schepje als je fruit en/of groenten toevoegt. 

Bestellen?

Verzendinformatie:

Bestel de Complete shakes hier uit het basisprogramma hier. Je kan kiezen uit de smaak vanille of chocolade of beide smaken. Bij de smaak vanille is het lekker om fruit toe te voegen. Chocolade shakes zijn ook erg lekker!
Het E-book met de voedingswijzer etc. wordt naar je toegezonden na ontvangst van de bestelling.

 

 

 

Pin It on Pinterest