Gezond afslanken doe je zo!

Gezond afslanken doe je zo!

Géén DIEET..
maar een Healthy Lifestyle

Een gezonde levensstijl

In 16 weken tijd leer je gezonde en bewuste keuzes te maken die goed zijn voor jouw lichaam, zodat je lekker in je vel zit, voldoende energie hebt, lekker slaapt en de overtollige kilo’s kwijtraakt. En je gezond kan afslanken!

Dit programma is hét afslankprogramma waar wij de beste resultaten bij zien bij onze klanten.

 

Wat krijg je allemaal bij het programma?

  • Permanente toegang tot de besloten motiverende supportgroep
  • Healthy Body Program boek (90 pagina’s!) met voedingswijzer!
    • Detoxplan + detoxweekmenu voorbeelden
    • 16 complete weekmenu’s
    • Recepten
    • Hoe blijf je op gewicht
    • Afslankgeheimen
    • Workouts voor thuis
  • Eigen personal online health coach 4 mnd. lang
  • Extra E-books die je kan downloaden:
    • Uit eten E-book
    • Vakantie E-book
    • Ramadan E-book
    • Onregelmatige werktijden E-book
    • Verjaardags E-book
    • Eten met kids E-book
    • BBQ E-book
    • Overgang E-book
    • 200 gezonde recepten E-book
  • 4 maanden lang elke week motiverende berichtjes in je inbox!

SNEAK PREVIEW VAN EEN VOORBEELDWEEKMENU:

JOUW EIGEN PERSONAL COACH:

VOEDINGSDESKUNDIGE EN ERVARINGSDESKUNDE
Ik help jou 4 maanden lang, je kan mij elke dag een berichtje sturen. Ik reageer altijd binnen max. 1 uur
Ook in het weekend

 

WAT JE ALS EXTRA KRIJGT

 

In 16 weken tijd leer je gezonde en bewuste keuzes te maken die goed zijn voor jouw lichaam,

zodat je lekker in je vel zit, voldoende energie hebt, lekker slaapt en de overtollige kilo’s kwijtraakt.

Hoe gaan we te werk?

We gaan in 4 maanden tijd werken aan jouw gewenste streefgewicht. Ik help je daarbij!

We doen dit met behulp van één van onze Healthy Lifestyle Plan programma’s (samengesteld door een voedingsdeskundige), waarbij je een gezond voedingspatroon aanleert.

Je start de eerste week met een detoxweek, waarbij je jouw lichaam ontgift en in optimale staat brengt voor de volgende stap van het Healthy Lifestyle Programma.

Detoxen is gezond. Het is geen sapjeskuur, maar gezond eten, puur eten, zonder toevoegingen, zoals geen koffie en geen koemelkproducten. Back to Basic. Je zal zien dat als je de detoxweek gedaan hebt je al gezonder zal voelen en wellicht al 1 kg. kwijt bent! Dit is een goede start om aan het programma te beginnen. Ook mensen die al lange tijd niet meer afvallen, doen hier goed aan om met onze detox week te starten!

Uitleg van het programma:

E-book

De basis van het programma is gezond eten. Dit doen we met behulp van het E-book waarin een voedingswijzer staan met alle voedingsmiddelen die je wel en niet mag eten.

Dit hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het zijn makkelijke gerechten, snel klaar te maken met weinig ingrediënten. Je kan ook de 16 voorbeeld weekmenu’s volgen
Wij gebruiken hierbij  de 100% vegan Premium capsules.
Dit zijn 100% natuurlijke glutenvrije en lactosevrije capsules met
30 soorten fruit, groenten en bessen, vitaminen en mineralen.
Zodat jouw stofwisseling een boost krijgt wat heel positief natuurlijk is voor het afvallen!

De premium capsules bevatten een breed spectrum aan fytonutriënten uit de natuur. Voor de PLUS aan waardevolle bestanddelen uit 30 verschillende soorten groenten, fruit en bessen. Juice PLUS+ Premium: groenten, fruit en bessen, op hun rijpst geoogst en met een in eigen huis ontwikkeld procedé zorgvuldig verwerkt. Een maximum aan waardevolle ingrediënten – iedere dag weer.

100% natuurlijk
100% natuurlijk: puur groenten, fruit en bessen.

Gewaarborgd door voortdurende laboratoriumcontroles door het SGS INSTITUT FRESENIUS.

 

Meer achtergrond informatie over de leverancier Juice Plus+ vind je hier

Ben je eenmaal op je streefgewicht

Ben je eenmaal op je streefgewicht, dan hoef je dus verder niet zo streng op je eten te letten. Je mag dan af en toe wat lekkers zeg maar. De kunst is om op gewicht te blijven door dus niet teveel te snoepen. Hierin moet je voor jezelf een weg vinden. Een jojo effect krijg je enkel door weer ongezond te gaan eten.
Wat je het beste kan doen is je gezonde eetpatroon aanhouden en in het weekend wat lekkers nemen. Gedurende deze maanden heb je geleerd een gezond eetpatroon te maken, dus zal het geen probleem zijn dit aan te houden. Wees in ieder geval niet te streng voor jezelf. Ik help je sowieso gedurende jouw traject en ook daarna zal ik er voor je zijn!
Wat is het plan?
De inspiratie voor de maaltijden krijg je uiteraard van ons. We hebben heel veel kant-en-klare weekmenu’s die je kan volgen. En maar liefst 16 weekmenu’s je lekker makkelijk kan volgen.

Maar je kan ook je eigen weekmenu’s samenstellen uit de vele recepten die we bieden.

Wanneer je ons Healthy Lifestyle Programma volgt en daarbij ± 30 minuten per dag zal bewegen of sporten, dan kan je natuurlijk sneller en gezond afvallen.

Onze Healthy Lifestyle Programma’s zorgen ervoor dat je lichaam voldoende eiwitten, koolhydraten, anti-oxidanten, vezels en fytonutriënten binnenkrijgt. De eiwitten zorgen voor een voller gevoel zodat je minder snel honger zal krijgen. Wanneer je in de beginfase toch honger krijgt, eet dan enkel en alleen rauwe groenten of fruit en drink veel water tussendoor om de honger te stillen. Eiwitten bevorderen ook de vetverbranding (je metabolisme), zeker als je naast je dieet ook nog zal sporten.

Alleen het beste!

De premium capsules bevatten alle voedingsstoffen die je nodig hebt. 30 soorten fruit, groenten, bessen en vele vitaminen en mineralen. Je bouwt dus, in tegenstelling tot crashdiëten, geen tekorten op waardoor je een jojo-effect kunt vermijden.

Testimonials

Disclaimer: getoonde resultaten bieden geen garantie voor eigen resultaten. 

Tadaaa! Spannend om dit te delen, maar hier mijn tussenresultaat van een maand lang het gebruik van de booster en de groente- en fruitcapsules. In gewicht -3,1 kilogram binnen een maand?? Om eerlijk te zijn moest ik eerst even aan de booster en capsules wennen, maar dat duurde eigenlijk maar een paar dagen en toen zat het in m’n systeem en honestly .. ik ben niet zo’n persoon dat allemaal standaard routines heeft en sloeg nogal graag mn ontbijt over. ? Ze zeggen ook altijd; “wat niet is, kan nog komen” en zo ook mijn vaste ochtend routine waar de booster en capsules dus nu een standaard onderdeel van zijn. 2 groentecapsules, 2 fruitcapsules met een glas water naar binnen werken. Nieuw glas, booster openen, even mengen, achterover gooien en klaar! ? Half uurtje (soms 20 minuten) later ontbijten en je dag kan eigenlijk niet veel beter beginnen. Ik kan merken dat de booster enorm veel werk verricht, ik heb namelijk echt minder trek en minder cravings naar suiker. De capsules helpen mij daarnaast bij een gezondere darmflora en meer energie en van elke dag een opgeblazen buik naar nauwelijks nog een opgeblazen buik (lees: misschien 1 keer per week) is dit voor mij echt een wonder. Ik ben nog lang niet klaar met deze topproducten omdat ik het beste voor mijn lichaam wil en om het even kort af te sluiten: BEST DECISION EVER!! ???

Cheyen Resultaat na 4/5 maanden

“Ik ben tijdens mijn reis 10 kilo aangekomen en voelde me echt ellendig toen ik thuiskwam. Weinig energie, durfde niet meer in de spiegel te kijken. Toen ben ik de groente en fruit capsules en de booster gaan gebruiken waar ik een enorme energie boost van kreeg waardoor ik weer zin had om te gaan sporten en dankzij de booster en het sporten ben ik dus binnen een half jaar 10 kilo verloren”

ROBIN

“In juni ben ik gestart met de groente & fruit capsules waardoor ik meer energie kreeg en zelf een klein beetje gewicht ben verloren. Een paar maanden later ben ik ook met de booster gestart en in combinatie met een normale gezonde leefstijl ben ik toen het gewicht verloren wat ik graag kwijt wilde!”

SANDRA

Na de overgang 10 kilo aangekomen. Na het gebruik van de premium en shakes was dit er binnen 4 maanden weer af.

MITCHELL

Minder vet en meer spiermassa opgebouwd na het gebruik van de premium en shakes. Uiteraard met het sporten daarnaast. + meer energie gekregen.

PRISCILLA

“In 2015 ben ik trotse mamma geworden van een zoontje! ? ? Tijdens mijn zwangerschap was ik 25 kilo aangekomen & woog ik over de 100 kilo ?iets waar ik niet trots op was, dat kun je je vast voorstellen.

Ik wilde weer gezond gaan leven ? de kilo’s verliezen ?, mij zelfverzekerd voelen ? & de energieke mamma kunnen zijn voor mijn zoontje! ?Dus de knop moest om, een pittige klus gezien mijn laatste weken zwangerschap er veel chocolade voorbij is gekomen ? maar met het doel voor ogen dat ik een voorbeeld wilde zijn voor mijn kleintje vol ervoor gegaan ? hierin is mijn coach een grote steun geweest voor mij en heeft zij mij steeds weer gemotiveerd en geïnspireerd om door te zetten ? & nieuwe gerechtjes uit te proberen! ?

D

DIANA

In 2016 besloot ik om mn leven drastisch te veranderen ??. Ik was futloos, vond suiker bijzonder lekker, vet eten en frisdrank waren mijn beste vrienden ??. Totdat ik na jaren weer op de weegschaal stond en deze maar liefst 92(!!) Kilo aangaf ??.

Ik ben op eigen kracht 11 kilo afgevallen maar toch was 81 kilo voor een vrouw van maar 1.66 lang veel te veel. En die laatste kilo’s waren zwaar. Toen kwam ik dit programma tegen.????. Echte resultaten met echte mensen en geen raar “telsell programma”, wie kent ze niet.

Ik ben met dit programma nogmaals 12 kilo afgevallen om in januari 2017 op een 69 kilo te eindigen. Dit was voor mijn doen perfect ?. Het werkt en het is geen straf. Ik heb hierna ook de bessencapsules besteld, mn nagels zijn gegroeid en mijn haar is minder stug en het groeide goed ?‍♀️?‍♀️?

Nu zitten we in 2019, helaas weer aantal kilootjes aangekomen door stress vanwege een huis kopen en alles wat er bij komt kijken ?. Maaaaar! Ik heb de booster weer besteld om weer een begin te maken en weer terug te komen op die prachtige 69 kilo (en misschien iets minder ?).

Linker foto was in 2011 met maar liefst 92 kilo. Rechter foto januari 2017. ?? (de -12kg is gebeurd met dit programma).

NADJA

???️‍♀️H E A L T H Y – L I F E S T Y L E?️‍♀️??

Sinds 1.5 jaar gebruik ik de producten & dat heeft mij lichaam zoveel goeds gedaan?
Ik gebruik de:

– Groente, fruit & bessen capsules
– Complete

Ik woog eerst 64 kilo en nu ? 59 kilo ? #??
Daarnaast heb ik geen hoofdpijn meer, cellulitis is verdwenen & wat ik het allermooiste vind is ; ik ben klacht VRIJ van mijn prikkelbaar darmsyndroom ?!!

AMY
Hey ! Ik wil even mijn verhaal en resultaat met jullie delen ? Ik vind dit nogal eng maar het is een goede stap uit mijn comfortzone ?
Ik ben eigenlijk al mijn leven lang heel onzeker geweest over mijn lichaam  Altijd had ik het gevoel dat ik nooit slank genoeg was en ik was dan ook altijd jaloers op andere meisjes waarvan ik vond dat ze er veel beter uitzagen dan ik. Op die manier kreeg ik een heel laag zelfbeeld en voelde ik mij ook zeer slecht ? Toen ik een advertentie zag voorbijkomen over dit team heb ik geen seconde getwijfeld ! Ik wou eindelijk een einde maken aan mijn onzekerheid maar ook anderen helpen die met hetzelfde kampen. Ik ben nog steeds niet zo ver dat ik mij goed in mijn vel voel maar dit is wel al enorm verbeterd ! Ik ben nu met behulp van de groenten – en fruit capsules (die mij voldoende energie geven om te sporten) de booster en een zalig workout schema 3 kg op ongeveer 4 weken kwijt geraakt en heb daarbij ook meer spiermassa opgebouwd ?Ik wil toch even dit fantastische team bedanken voor alle hulp en steun ?
SYLVANA

Whoee hier komt hij dan, ik vond het heel spannend om dit te delen met jullie, but we go for it! ?

Na 2 maanden elke dag de fruit & groenten capsules te nemen & de complete ben ik 6kg verloren! ☝?
Daar ben ik natuurlijk heel erg blij mee, niet alleen mijn buikje is veranderd maar ook mijn armen en gezicht & de lovehandles waar ik mij zo om schaamde zijn weg nu ?

Ook mijn trek naar fastfood is verdwenen en daar ben ik heel erg blij om, ik zal niet zeggen dat ik nooit meer voor de tv zit zonder een chipje maar heel wat minder dan vroeger! ??

Mijn vermoeidheid is ook weg, mijn weerstand is ook heel wat verbeterd en dit merk ik enorm nu de koude dagen hier al zijn ?
& now a lot of energy! ?

Een gezond lichaam = me happy! ?

Disclaimer: getoonde resultaten bieden geen garantie voor eigen resultaten. 

Kosten van het programma:
Euro 81,50 per mnd. Je krijgt 2 potten Juice PLUS+® groentenmix
2 potten Juice PLUS+® fruitmix
2 potten Juice PLUS+® bessenmix
1 pot bevat 120 capsules. Je kan met  alles 4 maanden doen. Je kan in 4 maandtermijnen of in 1 keer betalen. Dan krijg je 8 Euro korting. Dit kan je in je bestelling aangeven. Na 4 maanden wordt het programma automatisch stopgezet. Wil je dan verlengen, neem dan contact met ons op via de klantenservice.

Programma bestellen?

Het E-book met de voedingswijzer etc. wordt naar je toegezonden na ontvangst van de bestelling.

Toch liever et 30 dagen booster programma of het Basic afslankprogramma?

           

 

Pin It on Pinterest