Healthy Starts for families

Healthy Starts for families

Wil jij jezelf en je kind/kleinkind een betere weerstand, je fitter en energieker voelen, je lichaam een gezondheidsboost geven?

Fruit en groenten voorzien je lichaam van belangrijke plantenstoffen (fytonutriënten), vitaminen en mineralen.

Je lichaam heeft dit nodig. een auto rijdt ook niet goed zonder brandstof. Zo ook je lichaam. Die heeft de juiste voedingsstoffen nodig om optimaal te kunnen functioneren. 

Deskundigen bevelen 5 porties fruit en groenten per dag aan. Maar om eerlijk  te zijn, dat is niet altijd gemakkelijk te halen.

Juice Plus+® overbrugt dit gat door je dagelijkse voeding aan te vullen met de meest belangrijke actieve ingrediënten in fruit en groenten. De vruchten en groente, vers van de velden, vormen de basis.

Dit wordt bevestigd door talrijke wetenschappelijke studies

Juice Plus+® is het beste na  fruit en groenten.

Het is gemaakt van ingrediënten van hoge kwaliteit en ontwikkeld om u te ondersteunen in je dagelijkse voeding.

GRATIS fruit- en groentenchewables bij de premium of fruit- en groentencapsules.

De capsules zijn 100% natuurlijk en bevatten de voedingsstoffen van  30 soorten fruit & groenten en bessen waar het suiker en zout uitgehaald is. Wat overblijft is puur groenten en fruit Vol met vitaminen en mineralen anti-oxidanten

INGREDIENTEN:

 

13 soorten fruit:
appel, veenbes, sinaasappel, citrusvrucht, acerola kers, ananas, perzik, , dadel, pruim, mango, rode biet, citroenschil extract

8 soorten groenten:
wortel, peterselie, broccoli, spinazie, boerenkool, tomaat, knoflook en witte kool

9 soorten bessen

Druif, granaatappel, blauwe bes, Amerikaanse veenbes, braam, bosbes, framboos, zwarte bes en vlierbes

En vitamines:

 

Als je kinderen hebt, weet je hoe belangrijk het is om hen een gezonde start in het leven te geven.

Wij zijn van mening dat gezonde kinderen uit gezonde gezinnen komen en daarom is het onze missie om het hele gezin te helpen om positieve gewoonten te ontwikkelen.

 

Healthy Starts for Families is een welzijnsinitiatief dat wil aanzetten tot gezond leven thuis en gezinnen wil helpen om eenvoudige, maar belangrijke veranderingen in hun levensstijl aan te brengen op weg naar een betere gezondheid.

Wij vinden ook dat het aannemen van een gezonde levensstijl een holistische inspanning is en daarom richten wij ons op 4 welzijnspijlers:

VOEDING

Goed eten betekent evenwichtig eten. We moeten niet alleen genoeg fruit en groenten op ons menu zetten. De grootte van onze porties en regelmatige maaltijden zijn eveneens belangrijke voedingsgewoonten.

BEWEGING

Een gezonde levensstijl is een actieve levensstijl. Of u nu gewoon iedere dag een paar minuutjes speeltijd ingelast of aan uw conditie werkt. Manieren vinden om uw gezin in beweging te krijgen is noodzakelijk om iedereen gezond te houden.

HYDRATATIE

Genoeg water drinken vormt een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Gesuikerde drank vervangen door water, fruit en groenten eten die veel water bevatten en na inspanningen opnieuw vocht innemen zijn allemaal belangrijke stappen om zo gezond mogelijk te leven en je opperbest te voelen.

SLAPEN

Slapen en stressmanagement worden vaak over het hoofd gezien als het op gezondheid aankomt. Gezonde slaapgewoonten voor het hele gezin en manieren vinden om de dagelijkse stress te verwerken, zijn niet alleen voor de geestelijke, maar ook voor de lichamelijke gezondheid essentieel.

FAMILY HEALTH STUDY

Een belangrijk onderdeel van het initiatief Healthy Starts for Families is de Family Health Study.

Met meer dan 1,5 miljoen deelnemende gezinnen en 20 jaar resultaten helpt de Family Health Study u om de blijvende, positieve effecten van de veranderingen van u en uw gezin te documenteren.

Schrijf u in en ontvang – GRATIS – capsules of de soft chewables van Juice Plus+ voor uw kind gedurende maximaal vier jaar als deelnemer aan de studie.

Wat zit erin?

In de groenten- en fruit chewables zitten de ingrediënten van 21 soorten vitaminen, mineralen, fruit en groenten. Zo weet u zeker dat uw kind alle vitaminen en mineralen binnen krijgt die het nodig heeft.

 

RESULTATEN VAN DE FAMILY HEALTH STUDY:

  • Minder vaak ziek
  • Betere weerstand
  • Betere concentratie op school

61% eet meer groenten en fruit
71% consumeert minder fastfood en frisdrank
71%  drinkt meer water
60% mist minder schooldagen

Ouders die aan de Family Health Study deelnemen, vullen jaarlijkse enquêtes in die de impact helpen meten van veranderingen in levensstijl op het welzijn van hun gezin.

Deze enquêtes bestaan uit een reeks vragen voor ouders om de algemene gezondheid van hun gezin te beoordelen.

Hoe kan ik meedoen?

1. Deelname

Bij deelname ontvangt u (zie onderstaande voorwaarden), Juice Plus+ capsules of soft chewables van de Selectie van Fruit en Selectie van Groente – GRATIS voor uw kind gedurende maximaal vier jaar als deelnemer aan de studie.

3. Evaluatie

Na ontvangst van uw eerste levering, wordt u gevraagd om een eenvoudige enquête in te vullen om de huidige eetgewoonten van u en uw gezin te kennen. Na deze enquête ontvangt u 5 follow-up enquêtes gedurende maximaal 4 jaar om uw voortgang naar een gezondere levensstijl bij te houden.

VOORWAARDEN

  • Bij aanschaf van de groenten- en fruitcapsules of de premium capsules (groenten-, fruit- en bessencapsules), ontvang je GRATIS voor 1 kind groenten- en fruitchewables
  • Voor volwassenen: U moet ouder dan 18 zijn en familie van het kind om u te registreren als klant van Juice Plus+.
  • Voor kinderen: Uw kind moet tussen 4 en 21 jaar oud zijn.

 

 

Mijn eigen ervaring met het CHILD HEALTH STYDY programma:

Vanaf hun geboorte vond ik het al erg belangrijk dat hun en ook ik gezonde voeding kreeg. Ik heb tot hun 1e verjaardag altijd alleen verse groenten en fruit gegeven en heb sinds ik JP+ heb ontdekt zelf de groenten & fruit van onze programma’s in mijn dagelijkse eetpatroon toegevoegd. Dit heeft mij veel meer energie gegeven en ben sindsdien veel minder vaak ziek/verkouden, wat natuurlijk erg fijn is wanneer je kinderen hebt 😉

Mijn kinderen zijn ook sindsdien nooit tot haast nooit meer ziek. Het zijn slechte groenten en fruiteters dus het is nu hartstikke fijn dat ze 21 soorten groenten en fruit binnen krijgen. Zo weet ik zeker dat ze alle vitaminen en mineralen binnen krijgen die ze nodig hebben.

AANMELDEN KAN HIER:

 

Wil jij de fruit- en groentenchewables los bestellen?
Dat kan hier: Fruit- en groentenchewables

 

 

Bessenchewables:

Klik hier voor de bessenchewables

 

 

Pin It on Pinterest