Hoeveel fruit en groenten heb je nodig?

Hoeveel fruit en groenten heb je nodig?

Krijg jij ook te weinig fruit en groenten binnen? 

WAAROM ZIJN FRUIT EN GROENTEN ZO BELANGRIJK?

MEER BRANDSTOF VOOR UW DRUKKE LEVEN!

Fruit en groenten voorzien je lichaam van belangrijke plantenstoffen (fytonutriënten), vitaminen en mineralen. Ideaal zou het zijn als deze dagelijks geconsumeerd zouden worden. Uw gezondheid zal ervan profiteren en je zal je prettiger in je vel voelen.

Deskundigen bevelen 5 porties fruit en groenten per dag aan!
Om eerlijk  te zijn, dat is niet altijd gemakkelijk te halen. Juice Plus+® overbrugt dit gat door je dagelijkse voeding aan te vullen met de meest belangrijke actieve ingrediënten in fruit en groenten.


De vruchten en groente, vers van de velden, vormen de basis.

Dit wordt bevestigd door talrijke wetenschappelijke studies

Wat is Juice Plus+?

Juice Plus+® is het beste na  fruit en groenten. Het is gemaakt van ingrediënten van hoge kwaliteit en ontwikkeld om u te ondersteunen  in uw dagelijkse voeding.

DAT IS JUICE PLUS+

Velen van ons proberen elke dag gezond te eten en we weten allemaal dat dit niet altijd even gemakkelijk is. Juice Plus+ met zijn 30 soorten groente en fruit kan u, elke dag weer, helpen het gat tussen wat u eet en wat u zou moeten eten, op te vullen.  

 

Voordelen Juice Plus+ fruit- en groentencapsules

In de Juice Plus+ fruit- en groentencapsules zitten 17 soorten verschillende soorten fruit en groenten en vele vitamines. Je gezondheid krijgt dus een enorme boost!

17 soorten fruit en groenten:

10 soorten fruit:
appel, veenbes, sinaasappel, citrusvrucht, acerola kers, ananas, perzik, papaja, dadel, pruim

8 soorten groenten:
wortel, peterselie, broccoli, spinazie, boerenkool, tomaat, knofloo

En vitamines:
calcium, natuurlijke antioxidanten, vitamine E en foliumzuur, glucomannan, vitamine A, lycopeen: een zeer krachtige anti-oxidan en astaxanthine (krachtig anti-oxidant en supersupplement tegen veroudering).

 

Haal meer uit het leven

Wanneer u zich echt goed wilt voelen, heeft uw lichaam een breed assortiment aan waardevolle voedingsstoffen nodig. Dus moet u, om u krachtig te voelen, een uitgebalanceerd voedingspatroon volgen inclusief een gevarieerde selectie aan vers fruit en groenten.

Omdat dit niet gemakkelijk dagelijks te doen is, heeft de Juice Plus+® Company de beste delen van 30 soorten fruit, groenten en bessen in capsulevorm geconcentreerd. U krijgt nu alle voordelen uit waardevolle plantenstoffen, vitaminen en mineralen. U zult ook optimaal voorzien worden van krachtige antioxidanten, die belangrijk zijn voor uw welzijn.

HOE WORDT JUICE PLUS+® GEMAAKT?

VERS VAN DE BOERDERIJ: DE REIS VAN DE VEENBES


Ontdek het verhaal achter onze ingrediënten…

Ontmoet Bill uit Wisconsin die verantwoordelijk is voor de teelt en het selecteren van enkel en alleen de beste veenbessen voor in onze producten

 

ZONGERIJPTE FRUIT EN GROENTEN RECHTSTREEKS VAN HET VELD

Alle ingrediënten in Juice Plus+® worden geoogst wanneer ze volledig rijp zijn. Dat betekent voor u, de beste kwaliteit direct van het veld!

Onze in eigen beheer ontwikkelde pers- en droogprocedure verwijdert water en onbruikbare componenten en concentreert voorzichtig alle plantenstoffen.  Dat betekent dat zoveel mogelijk voedingsstoffen in hun natuurlijke vorm worden behouden.

Waarom kijkt u zelf niet even  hoe Juice Plus+® wordt gemaakt: 

ONZE PARTNERS LEVEREN TOP KWALITEIT

We willen het beste voor u. Daarom inspecteren we onze leveranciers regelmatig – van het planten tot de oogst en verder.

We blijven vriendschappelijke relaties met onze partners onderhouden om dit te kunnen doen. Want vertrouwen en duurzaamheid zijn de beste basis voor kwaliteitsproducten.

 

ZORGVULDIGE CONSERVERING

We moeten snel zijn om u te kunnen laten profiteren van de beste delen van fruit en groenten.

Daarom bouwen we onze Juice Plus+®  pers- en droog fabrieken in de directe nabijheid van de boerderijen, waar onze waren worden geoogst. Zo worden onze ingrediënten vers van het veld meteen verwerkt.

Waar dat onmogelijk is, gebruiken we Individual Quick Freezing Process (IQF): fruit en groenten worden ‘shock’ gevroren en blijven vers.

En deze versheid kunt u nog duidelijk bespeuren in uw welzijn.

CERTIFICERING

door SGS INSTITUTE FRESENIUS 

Juice Plus+®  Premium capsules zijn getest door het  SGS INSTITUUT FRESENIUS en hebben hun kwaliteitszegel gekregen. Het zegel vindt u o.a. op de Duitse verpakking.

Om ervoor te zorgen dat dit zegel behouden wordt, moet Juice Plus+®  regelmatig een onafhankelijk en vastgesteld aanbestedings- en  testproces doorlopen. Aan alle eisen gespecificeerd door de wetgever en de specialisten van het SGS Institut Fresenius moet worden voldaan. Daartoe behoren: de productie omgeving, de  ingrediënten, hygiene en verpakking.

DOOR INFORMED-CHOICE

De capsules van Juice Plus+ Premium zijn gecertificeerd door Informed-Choice. 

De certificering door Informed-Choice is een vrijwillig programma voor bedrijven van supplementen. Gecertificeerd zijn verzekert dat de producten nauwgezette controles en tests hebben ondergaan om te verzekeren dat het product niet verontreinigd is door stoffen die door het Wereldantidopingagentschap (WADA) verboden zijn en dus veiliger zijn voor gebruik. Voor meer informatie.

Prijs:

€ 53.25/maand (2x2 POTTEN) 
Met deze 4 potten kan je 4 maanden doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tags: juice plus, juice plus fruit- en groentencapsules, juice plus fruit- en groentencapsules prijs, juice plus fruit- en groentencapsules kopen, juice plus fruit groenten, healthy start for families juice plus, chs juice plus, krijg ik genoeg fruit en groenten binnen, genoeg fruit groenten, hoeveel fruit groenten nodig, fruit groenten volwassene, fruit groenten capsules, gezonder leven, meer weerstand, fruit en groenten boost, vitaminen mineralen, antioxidanten, welzijn, voedingsstoffen, , gezond eten, hoeveel porties fruit groenten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)