Booster van Juice Plus+

Booster van Juice Plus+

De Booster zorgt ervoor dat jij makkelijk minder leert eten, je langer verzadigd blijft en je vetverbranding wordt verhoogd. Hij is 100% natuurlijk en biologisch.

Wat doet de Booster precies?

De Booster bevat poeder gemaakt van de konjac wortel, deze zet flink uit (60-100x) wanneer het in aanraking komt met vocht, wanneer je dit 15 min. voor elke maaltijd drinkt, zullen jouw hersenen eerder een seintje krijgen dat jij genoeg gegeten hebt (normaal krijg je dit seintje pas na 20 minuten wanneer het eerste voedsel jouw darmen bereikt),
hierdoor zul jij eenvoudig leren om minder te eten. Tevens blijf je langer vol zitten en zorgt de booster ervoor dat vetten en suikers minder goed opgenomen worden door je lichaam.
 
De Booster bevat groene thee extract, niet zoveel dat je bijv. hartkloppingen krijgt zoals bij vele fatburners, maar genoeg om jouw vetverbranding een flinke boost te geven zonder dat je hier lichamelijk iets van merkt. Daarnaast bevat groende thee krachtige anti-oxidanten.
 
De Booster bevat haver olie, deze olie staat er om bekend dat het de opname van vet uit het voedsel door het lichaam vertraagd, dit zorgt ervoor dat je langer verzadigd blijft, je krijgt dus minder snel honger.

 

Werkzame stoffen in de Booster:

In de Booster zit een Innovatieve emulsie, waardoor het
verzadigingshormoon GLP-1 toeneemt. Het innovatieve ingrediënt is Glucomannan.

“Wat is glucomannan precies?”

Ik hoor je het uitspreken: gluco-man-nan. Tja, een lastige term…

Glucomannan is een in water oplosbare voedingsvezel afgeleid van de wortel van een plant genaamd konjak.

De plant groeit in de warme subtropische gebieden Oost-Azië.

In veel Westerse landen heeft glucomannan als voedingsvezel recentelijk in de media aandacht gekregen omdat het gewichtsverlies ondersteunt bij het volgen van een caloriearm dieet.

Alhoewel ikzelf niet graag mee ga met tijdelijke media hypes, vind ik dit supplement een waardevolle aanvulling voor mensen die gewicht willen verliezen.

“Waar komt de kracht van glucomannan precies vandaan?”

De vezels van glucomannan absorberen veel water in de darmen en wordt dan gelachtig. Hierdoor ontstaat een vertraging van het legen van de maag.

De kracht van glucomannan zit hem dus in de bijdrage aan een verminderde eetlust en een verhoogd verzadigingsgevoel.

Het gunstige effect voor gewichtsverlies wordt verkregen bij een inname van 3 zakjes glucomannan per dag, tezamen met 1-2 glazen water, vóór de maaltijden en in de context van een energiebeperkt dieet.

Het gunstige effect dat bijdraagt aan de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 4 g glucomannan (een totaal van 8 capsules per dag).

De kwaliteit van mijn glucomannan supplement

Voor mijn kwalitatieve glucomannan supplement geldt dat:

  • Er exact de dagdosering wordt aanbevolen voor het gunstige effect van gewichtsverlies

Voedingssupplement glucomannan

Glucomannan ondersteunt gewichtsverlies bij het volgen van een energiebeperkt dieet. Gunstig effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3 zakjes glucomannan per dag, tezamen met 1-2 glazen water, vóór de maaltijden en in de context van een energiebeperkt dieet.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. De aanbevolen dosering niet verder overschrijden dan 2 extra capsules per dag. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Droog, donker en afgesloten bewaren op kamertemperatuur. Raadpleeg in geval van twijfel voor gebruik eerst uw arts, apotheker of specialist. Let op: neem het product altijd met voldoende water in.

Vegetarisch voedingssupplement
Aanbevolen gebruik: 3 maals daags 1 zakje. Vóór iedere maaltijd 1 zakje tezamen met 1-2 glazen water.

Tenminste houdbaar tot: zie verpakking

Glucomannan

helpt bij het onderdrukken van de eetlust, onderhoudt een gezonde bloedsuikerspiegel, een gezond cholesterol- en vetgehalte. Daarnaast verbetert het de energie en omdat het een vezel betreft heeft het ook nog eens een darm-reinigende werking.
 
Glucomannan kan in combinatie met water weel 100x zijn eigen volume vormen en vormt zich dan tot een gel-achtige substantie die niet door het lichaam wordt opgenomen, tevens vertraagt het de opname van vetten en overbodige koolhydraten.
De ingrediënten van de Booster zijn de volgende:
Olie-emulsie (gedroogd maïssiroop, palmolie, haverolie), glucomannan, fructose, aroma (multifruit), groene thee-extract (Camellia sinensis), stabilisator: kaliumtrifosfaat; cafëine (Coffea arabica) aroma.
 

De Booster bevat geen gluten.

Glucomannan is een voedingsvezel met een tweedelige werking:
– zorgt voor een vroeg signaal van verzadiging (m.a.w. je hebt sneller een vol gevoel waardoor je minder gaat eten)
 
– vertraagt de leniging van de maag, waardoor je minder snel weer honger hebt.
Groene thee extract en cafeïne ‘boosten’ je metabolisme en worden vaak ingezet ter voorkoming en aanpak van overgewicht, bij afslankingskuren en ter ondersteuning van een dieet.
 
Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3 x de Booster tezamen met 1 a 2 glazen water, vóór de maaltijden.

Voordelen:

Juice Plus Booster
Juice Plus Booster

+ vegetarisch
+ glutenvrij
+ zonder bewaringsmiddelen
+ niet genetisch gemanipuleerd
+ duaal werkingsprincipe
+ natuurlijk groene thee extract
+ innovatief ingrediënt met overtuigende onderzoeksresultaten: Glucomannan
+ In de context van een energiebeperkt dieet draagt glucomannan bij tot gewichtsverlies

 

Bestellen: 

Inhoud: 90 zakjes met Booster. Inclusief voedingsplan voor 30 dagen.
Als je er 1 per dag neemt bij het avondeten, kan je er 3 maanden mee doen. Neem je er vóór elke maaltijd 1,dan kan je er 1 maand mee doen
. Dit bedrag is eenmalig.

NEDERLAND BELGIE

 

 

 

“Werkt dit ook voor mij?”

Dit supplement is bedoeld voor volwassenen met overgewicht. Voor bepaalde groepen is dit supplement niet geschikt.

Zoals op het etiket staat, geldt: Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Raadpleeg in geval van twijfel voor gebruik eerst uw arts, apotheker of specialist.

Val jij niet onder de genoemde groepen? Dan kun je dit supplement tot je nemen zolang je de capsules inneemt met voldoende water.

“Maar zijn er geen bijverschijnselen?”

Bijverschijnselen komen weinig voor, een klein gedeelte van de gebruikers ervaart buikpijn, waaronder diarree of obstipatie. In dit geval is het aan te raden om direct te stoppen.

Zoals gezegd is het wel de bedoeling om altijd het product met voldoende water in te nemen en niet meer dan 3 zakjes glucomannan per dag te gebruiken.

“Maar ik eet al gezond en sport veel…”

Een supplement is een aanvulling op een gevarieerd en evenwichtig voedingsgpatroon. Het is zeker geen vervanging ervoor.

Bestellen:

 

 

Het Basic programma of het Premium afslankprogramma?

 

Pin It on Pinterest