Welke voeding heeft je lichaam nodig?

Welke voeding heeft je lichaam nodig?

Groente, fruit en bessen: vitale elementen voor uw lichaam

Het dagelijks eten van voldoende groente, fruit en bessen is van essentieel belang voor een goede voeding en goede gezondheid.

Groente, fruit en bessen zijn een belangrijke bron van vitaminen, mineralen, fytonutriënten en vezels. Daarnaast hebben zij een laag vet- en caloriegehalte.

Veel van de voedingsstoffen en fytonutriënten die in groente, fruit en bessen worden aangetroffen zijn krachtige antioxidanten.

Ons lichaam produceert voortdurend vrije radicalen, een natuurlijk bijproduct van onze stofwisseling. Daarnaast bestaan er veel externe bronnen van oxidanten of vrije radicalen zoals roken, UV-licht en vervuiling.

Ons lichaam heeft bepaalde vrije radicalen nodig, maar een teveel hiervan kan cellen beschadigen en schadelijke kettingreacties veroorzaken. Deze beschadiging wordt vaak “oxidatieve stress” genoemd.

Antioxidanten kunnen schadelijke reacties die door vrije radicalen worden veroorzaakt helpen beperken.

Hoewel het lichaam zelf antioxidanten produceert, zijn de antioxidanten die we via onze voeding verkrijgen, en dan met name uit groenten, fruit en bessen, van groot belang in de reductie van oxidatieve stress in het lichaam.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mensen eenvoudigweg door het eten van meer groenten, fruit en bessen, de oxidatieve beschadiging kunnen verminderen. Dit draagt tevens bij aan het behoud van een gezond immuunsysteem.

Wat is Juice Plus+?

Velen van ons proberen elke dag gezond te eten en we weten allemaal dat dit niet altijd even gemakkelijk is. Juice Plus+ met zijn 30 soorten groente en fruit kan u, elke dag weer, helpen het gat tussen wat u eet en wat u zou moeten eten, op te vullen.  

17 soorten fruit en groenten:

10 soorten fruit:
appel, veenbes, sinaasappel, citrusvrucht, acerola kers, ananas, perzik, papaja, dadel, pruim

8 soorten groenten:
wortel, peterselie, broccoli, spinazie, boerenkool, tomaat, knofloo

En vitamines:
calcium, natuurlijke antioxidanten, vitamine E en foliumzuur, glucomannan, vitamine A, lycopeen: een zeer krachtige anti-oxidan en astaxanthine (krachtig anti-oxidant en supersupplement tegen veroudering).

Haal meer uit het leven

Wanneer u zich echt goed wilt voelen, heeft uw lichaam een breed assortiment aan waardevolle voedingsstoffen nodig. Dus moet u, om u krachtig te voelen, een uitgebalanceerd voedingspatroon volgen inclusief een gevarieerde selectie aan vers fruit en groenten.

Omdat dit niet gemakkelijk dagelijks te doen is, heeft de Juice Plus+® Company de beste delen van 30 soorten fruit, groenten en bessen in capsulevorm geconcentreerd. U krijgt nu alle voordelen uit waardevolle plantenstoffen, vitaminen en mineralen. U zult ook optimaal voorzien worden van krachtige antioxidanten, die belangrijk zijn voor uw welzijn.

Waarom het niet proberen? Juice Plus+® het beste na fruit en groenten.

 

WAAROM JUICE PLUS+® BELANGRIJK IS

U wilt gezonder eten, maar dikwijls heeft u niet voldoende tijd elke maaltijd perfect te plannen.

Juice Plus+® kan helpen:onze producten overbruggen het gat tussen wat we elke dag eten en wat we elke dag zouden moeten eten. Volwassenen nemen dagelijks 2 fruit, groenten en bessen capsules met veel water. Kinderen tot 13 jaar nemen 1 fruit, groenten en bessen capsule per dag.                                                                     

Juice Plus+® maakt het u mogelijk om elke dag op een heel gemakkelijke manier te genieten van de voordelen van fruit en groenten.  Natuurlijk moet u nog steeds elke dag vers fruit en groenten eten. Op die manier zult u een uitgebalanceerd voedingspatroon hebben en sterk en fit blijven.  Er is geen betere kans om van een lang en gezond leven te genieten.

WAAROM ZIJN FRUIT EN GROENTEN ZO BELANGRIJK?

MEER BRANDSTOF VOOR UW DRUKKE LEVEN!

Fruit en groenten voorzien uw lichaam van belangrijke plantenstoffen (fytonutriënten), vitaminen en mineralen. Ideaal zou het zijn als deze dagelijks geconsumeerd zouden worden. Uw gezondheid zal ervan profiteren en u zult zich prettiger in uw vel voelen.

Deskundigen bevelen vijf porties fruit en groenten per dag aan. Om eerlijk  te zijn, dat is niet altijd gemakkelijk te halen. Juice Plus+® overbrugt dit gat door uw dagelijkse voeding aan te vullen met de meest belangrijke actieve ingrediënten in fruit en groenten. De vruchten en groente, vers van de velden, vormen de basis.

Dit wordt bevestigd door talrijke wetenschappelijke studies

Ervaar zelf Juice Plus+®. Klik hier om onze producten te bekijken.

Hoe wordt Juice Plus+ gemaakt?

Juice PLUS+ maakt gebruik van ingrediënten van de hoogst beschikbare kwaliteit.

Na de oogst worden de groente, fruit en bessen grondig gewassen en geperst om de voedingselementen uit de plantencelstructuur vrij te maken en deze meer beschikbaar te maken voor opname door het lichaam.

Daarna worden ze gedroogd volgens een gepatenteerd proces op lage temperatuur, gemengd, gecapsuleerd en verpakt voor aflevering bij u thuis.

De Juice PLUS+ ingrediënten worden tijdens elke stap van het productieproces zorgvuldig getest om de kwaliteit en zuiverheid van het eindproduct te waarborgen.

Tijdens het proces wordt er tevens over gewaakt dat de vitale voedingsmiddelen uit groenten, fruit en bessen beschermd worden zodat Juice PLUS+ een fantastische aanvulling op uw dagelijkse voeding vormt.

Een belangrijk supplement

Toevoeging van Juice PLUS+ groenten, fruit en bessen, via de Premium PLUS+ capsules, biedt dagelijks voedingsstoffen op basis van volwaardige voeding uit 30 verschillende variëteiten.

Met andere woorden: iedereen kan genieten van de extra voedingsvoordelen door het eten van Juice PLUS+.

Juice PLUS+ is uitgebreid wetenschappelijk onderzocht

Al meer dan twintig jaar heeft Juice PLUS+ een wetenschappelijk onderzoeksprogramma lopen in leidende universiteiten en instituten wereldwijd.

31 onafhankelijke klinische studies, die de doeltreffendheid van Juice PLUS+ hebben aangetoond, zijn in wetenschappelijke door vakgenoten beoordeelde tijdschriften gepubliceerd.

Een aantal onderzoeken vindt op dit moment plaats.

 
De onderzoeken tonen aan dat Juice PLUS+

  • belangrijke fytonutriënten levert die door het lichaam worden opgenomen
  • oxidatieve stress helpt verminderen
  • een gezond immuunsysteem en DNA-integriteit helpt te ondersteunen
  • een positieve invloed heeft op bepaalde belangrijke indicatoren van het welzijn van hart- en  bloedvaten.

 

Daarom wordt door duizenden gezondheidsdeskundigen wereldwijd

Juice PLUS+ aanbevolen.

Juice PLUS+ Uw gezondheidsprogramma uit de natuur

 

Prijs:

€ 53.25/maand (2x2 POTTEN) 
Met deze 4 potten kan je 4 maanden doen.

 

 

 

 

 

 

tags: juice plus, juice plus fruit- en groentencapsules, juice plus fruit- en groentencapsules prijs, juice plus fruit- en groentencapsules kopen, juice plus fruit groenten, healthy start for families juice plus, chs juice plus, krijg ik genoeg fruit en groenten binnen, genoeg fruit groenten, hoeveel fruit groenten nodig, fruit groenten volwassene, fruit groenten capsules, gezonder leven, meer weerstand, fruit en groenten boost, vitaminen mineralen, antioxidanten, welzijn, voedingsstoffen, , gezond eten, hoeveel porties fruit groenten

Pin It on Pinterest